Masterclasses Symbaloo

Wat leer je?

  • Je leert favoriete websites overzichtelijk te ordenen op een persoonlijke startpagina: Symbaloo Webmix. 
  • Je leert studie-activiteiten te ontwerpen in een gepersonaliseerd online studiepad: Lesplannen.

Voor wie?

  • Bedrijven
  • Opleiders

Drie opleidingsniveaus

Niveau 1 Basis: dit is de basis en bestaat uit één masterclass: MC1. Je gaat aan de slag gaat met Symbaloo Webmixen. Je leert hoe je favoriete websites toevoegt op een persoonlijke startpagina. Aan bod komen zowel het ontwikkelen van digitale vaardigheden als het beoordelen en selecteren van websites. Ook leer je hoe je webmixen kunt inzetten in de dagelijkse praktijk.

Niveau 2 Gevorderd: dit niveau is voor gevorderden en bestaat uit één masterclass: MC2. Je gaat online studiepaden ontwerpen in Symbaloo Lesplannen. Je leert hoe je studie-activiteiten ontwerpt en ordent in een betekenisvolle context. Ook leer je hoe je Lesplannen kunt inzetten in de dagelijkse praktijk.

Niveau 3 Expert: dit niveau is voor experts en bestaat uit één masterclass: MC3. In deze masterclass ontwerp je een Symbaloo Leerlijn voor een zelfgekozen thema of onderwerp. De leerlijn bestaat uit een reeks Lesplannen met studie-activiteiten. Ook leer je hoe je een leerlijn kunt inzetten in de dagelijkse praktijk.

Inschrijven?

Eén masterclass Symbaloo duurt twee uur en kost 179 euro (excl. BTW).

Trainingslocatie: Droom! in Elst (GLD). Datum en tijd kun je zelf aangeven.

Indien gewenst kunnen masterclasses ook op de bedrijfs- of onderwijslocatie worden gegeven. Reiskosten worden in overleg berekend.